U Adventu uživaj, a okoliš sačuvaj!

Ljeto je pred vratima, planiraju se godišnji odmori, ugostitelji su debelo u pripremama za sezonu, no mi smo po običaju nekoliko koraka ispred ostatka svijeta i u mislima nam već odjekuju božićni napjevi dok nam pred očima plove rijeke razdraganih posjetitelja zagrebačkog Adventa za čije je dobro raspoloženje zaslužan i naš mali kolektiv. Milijuni lampica obasjavaju noć, najljepše dekoracije pričaju tisuće bajki, a čudesna ponuda pića i hrane ostavlja nas bez daha i mami na još jedan gutljaj i još jedan zalogaj. Naš je zadatak da zadovoljimo vaša nepca, ali i Majku prirodu koja ne smije patiti dok se ljudi vesele.

Sva ta bezobrazno ukusna hrana i kreativne kombinacije što kuhanih, što hladnih pića i napitaka zaslužuju biti servirani tako da se u njima bezbrižno uživa, znajući da priroda i okoliš neće biti ugroženi zbog naše želje za dobrim provodom. Zato na pozornicu stupa naša biorazgradiva jednokratna ambalaža. Na prošlogodišnjem Adventu u ulozi vlastitog orašara Majke prirode našle su se naše čaše kojima su opremljeni svi štandovi i kućice. Svoju adventsku predstavu savršeno su odradile i pokazale izdržljivost na hladne vanjske temperature dok su se iz njih širile mirisne pare vrućeg čaja, gina i vina. Prigodno oslikane, poslužile su kao rekvizit na mnogim selfijima i fotografijama, a u svakoj zdravici tiho je nazdravljala i zadovoljna priroda. 

Biorazgradiva ambalaža se nakon korištenja uz pravilnu obradu vraća u prirodu i razgrađuje bez ugroze biljnog i životinjskog svijeta. Velike manifestacije i događanja idealne su prilike da pokažemo i dokažemo kako se u slavljima može sudjelovati u potpunoj harmoniji s prirodom. Svijest o zaštiti okoliša i očuvanju prirode sa svim njenim nenadoknadivim bogatstvima, na sreću, iz dana u dan sve je veća. Biorazgradivi materijali više nisu nepoznanica, a naš su odabir od samih početaka. Zato vrijedno nastavljamo svoj put, i pozivamo vas da nam se pridružite u očuvanju našeg zajedničkog doma. Živjeli – i živjela Majka priroda!

Nema proizvoda u košarici!
0