O nama

Tvrtka Algo Merkator osnovana je 1992. godine u Zagrebu kao obiteljsko trgovačko društvo specijalizirano za uvoz, izvoz, veleprodaju i pakiranje neprehrambenih artikala jednokratne uporabe. Naša paleta proizvoda nudi velik izbor ambalaže od PP-a, PET-a, aluminija, papira ili kartona, drveta, krafta te biorazgradive i kompostirajuće ambalaže od šećerne trske ili eko smole drveta.

Tvrtka se od osnutka kontinuirano razvija, raste i svoju ponudu širi i  dopunjuje najboljim proizvodima koji su dostupni na svjetskom tržištu. Među prvima smo na tržište uveli ekološku ambalažu, točnije biorazgradiva pakiranja koja minimalno štete okolišu. Na globalnoj razini svakim danom raste svijest o zaštiti okoliša te smo ponosni što smo zagrebački Advent upotpunili ekološki prihvatljivom ambalažom. 

U 30 godina postojanja Algo Merkator je uspostavio uspješne poslovne odnose sa svim relevantnim trgovačkim lancima na hrvatskom tržištu, kao i s nizom veleprodaja i distributera specijaliziranih za ugostiteljstvo i turizam. Naš asortiman možete pronaći u Metrou, Konzumu, Velprou, Roto Dinamicu, Offertissimi, Sparu, Vrutku, Nami…

Algo Merkator kontinuirani rast kroz tri desetljeća ponajprije duguje pažljivom praćenju potreba kupaca, stoga posljednjih godina veliku pažnju posvećuje asortimanu za klubove, bazene i plaže, gdje nudimo širok asortiman kvalitetnih i raznovrsnih proizvoda. Papaya, Noa i Aquarius samo su neki od klubova u kojima se možete opustiti i uživati u vašem omiljenom piću u našoj ambalaži. 

Pored suradnje s uglednim hrvatskim proizvođačima i proizvođačima iz regije s kojima ostvarujemo znatan pomak u proizvodnji biorazgradivog asortimana, svi naši dobavljači su europski, odreda renomirane tvrtke iz Italije, Poljske, Turske, Austrije i Slovenije.

Naš brand Adriatika nudi široku paletu pakiranih proizvoda i uslugu proizvodnog programa za proizvode od aluminija, posude za kolače, čaše, zdjelice, tanjure, pribor za jelo i slamke, a prisutan je na tržištu preko 20 godina. S brandom Adriatika olakšavamo organizaciju piknika, putovanja ili raznih privatnih proslava u vašim domovima zahvaljujući našim maloprodajnim pakiranjima koja su zadnje tri godine i ekološki prihvatljiva.

Nema proizvoda u košarici!
0