Puna čaša festivala

Što svaki festival treba? Vrhunsku glazbu, zanimljiv i raznovrstan sadržaj, pravu lokaciju i raspoloženu ekipu.

A da ekipa ne bude ni gladna ni žedna, na scenu stupaju moćni festivalski utaživači od kojih se i nepca rasplešu; od šarenih koktela preko omiljenog piva do istinskih gastro uživancija koje glad i umor ostavljaju na ulazu. Za ovakav tip zabave i javnih okupljanja neizostavan rekvizit je naša jednokratna ambalaža. 

“Na nekim od najpoznatijih festivala kao što su Ultra, Fresh, Hideout ili Sonus na Pagu, svoje mjesto pronašli su i mnogi naši proizvodi.”

Dok su svjetski poznati DJ-evi diktirali ritam najbolje zabave, u naše čaše za pivo točili su se hektolitri hmeljnog osvježenja. Kokteli su zadržavali svoj puni specifični okus u našim višebojnim bokalima, dostojno ukrašeni razigranim šarenim slamkama. Novi plesni koraci mogli su se isprobavati bez straha od razbijenog stakla, a u kutijama za hamburgere, lađicama ili posudicama za salatu posluživali su se festivalski specijaliteti koji su vraćali energiju za nastavak višednevnog slavlja. 

Osim što je uspješno obavljala svoj zadatak i svrhu čuvanja hrane i piće, naša jednokratna ambalaža je zbog mogućnosti brendiranja nerijetko korištena i kao marketinški alat. Mnogobrojni partneri festivala žele ostati zapamćeni na najbolji mogući način, a mi im to i omogućujemo. 

Kvalitetni i izdržljivi proizvodi iz našeg bogatog asortimana stvoreni su za događanja na kojima zabava nikada ne prestaje. S nestrpljenjem čekamo nova festivalska druženja!

Nema proizvoda u košarici!
0